skip to Main Content

Alle documenten en video’s die op deze site verkocht en getoond worden, hebben enkel een informatieve waarde en kunnen dus niet worden beschouwd als documenten die juridisch rechtsgeldig zijn.

Maggie’s Academy en CFB Cosmetics is niet aansprakelijk voor de informatie die op deze site wordt verstrekt. Hoewel wij ernaar streven te allen tijde correcte informatie te verspreiden, kunnen wij niet instaan voor het resultaat daarvan. Wij zullen wel proberen de fouten te verbeteren die ons worden gesignaleerd.

Maggie’s Academy en CFB Cosmetics kan niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten gemaakt n.a.v. onze online diensten, trainingen en handboeken.

Maggie’s Academy en CFB Cosmetics kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor fouten of eventuele rechtstreekse of onrechtstreekse schade die kunnen voortvloeien uit uw toegang tot of het gebruik van deze site, of voor schade of een virus waardoor uw computer of uw informaticamaterieel zou worden aangetast.

Copyright

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom Maggie’s VOF. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf.

Indien dit zonder toestemming gedaan wordt, staat hierop een boete van €5000 per gemaakte video / handboek / tekst.

Back To Top