Skip to content

De beste wimperextensions cursus volg je bij Maggie’s Academy

Wil jij wimperextensions leren zetten als de beste? Bij Maggie’s Academy zit je goed! Volg onze online wimperextensions cursus op je eigen tempo. Je leert alles over het zetten van wimperextensions en ontvangt professionele video’s, een theorieboek, een starterspakket en nog veel meer. Voor je het weet kun je gecertificeerd aan de slag bij een schoonheidssalon. Misschien start jij wel je eigen salon? Lees meer over onze cursus en meld je meteen aan.

Wimperextensions: hoe werkt dat precies?

Wimperextensions bestaan uit kunstmatige (of soms natuurlijke) haartjes die met speciale wimperlijm aan je eigen wimpers worden bevestigd. De synthetische haartjes hebben een zachte uitstraling en textuur, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van je eigen wimpers. Er zijn verschillende soorten en maten wimperextensions beschikbaar. Bij Maggie’s Academy maken we gebruik van One by One wimpers of 3D wimpers. De behandeling neemt 1 tot 1,5 uur in beslag. Na 2 à 3 weken wordt de klant uitgenodigd voor een refill, die ongeveer 30 minuten duurt. Hoewel wimperextensions op zichzelf niet schadelijk zijn, is het belangrijk om de wimpers goed te onderhouden met behulp van een wimperserum. Als je geïnteresseerd bent in het leren zetten van wimperextensions, is onze online cursus de beste keuze.

Wat krijg je bij de cursus?

Als je kiest voor onze wimperextensions cursus, krijg je toegang tot diverse professionele trainingsvideo’s en een uitgebreid theorieboek. Hierin vind je alle benodigde informatie om wimperextensions aan te kunnen brengen als de beste. Bij de opleiding ontvang je tevens een starterspakket voor wimperextensions. Dit pakket bevat onder andere pro glue, een wimperborstel, tweezers, lashes, en meer. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een erkend certificaat thuisgestuurd. Hiermee heb je de mogelijkheid om je eigen salon te starten of als wimperstyliste bij een schoonheidssalon aan de slag te gaan. Bovendien krijg je onbeperkte online coaching als ondersteuning. Twijfel je ergens over? Stuur eenvoudigweg je foto’s door en neem contact op via app, e-mail of telefoon voor directe hulp van onze professionals.

Wat ga je allemaal leren?

In de educatieve video’s en het bijbehorende theorieboek vergaar je uitgebreide kennis over het aanbrengen van wimperextensions. De online cursus behandelt diepgaand verschillende soorten wimperextensions, de gebruikte ingrediënten, contra-indicaties en essentiële do’s en don’ts. Je ontvangt een helder stappenplan en leert de beste plaatsing van wimperextensions op een model. Voordat je op een echt model gaat oefenen, voorzien wij je van duidelijke instructies. Daarnaast krijg je gedetailleerde uitleg over het gebruik van de gereedschappen in het starterspakket, inclusief onmisbare tips voor en na de behandeling die je elders niet zult vinden. Tot slot geven we antwoord op veelgestelde vragen. Na het voltooien van onze opleiding ben je bevoegd om gecertificeerd aan de slag te gaan met het aanbrengen van wimperextensions.

Schrijf je in en leer wimperextensions zetten als de beste!

Kun je niet wachten om te starten met de cursus voor wimperextensions? Schrijf je dan meteen in! Een groot voordeel van de online cursus is dat je ermee aan de slag kunt op het moment dat het jou het beste uitkomt. Je kunt op je eigen tempo leren hoe je wimperextensions plaatst. Binnenkort ben je klaar om je opgedane kennis in de praktijk te brengen! Als je vragen hebt of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via e-mail op info@maggies-academy.nl of telefonisch op 0657832022. We staan klaar om je meer te vertellen over onze opleiding.

Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top