Skip to content

Online cursus BB Glow bij Maggie’s Academy

BB Glow is een gezichtsbehandeling die uit twee behandelingen bestaat. Hierbij wordt een mooie, egale kleur gecreëerd. De behandeling helpt tevens acne littekens te herstellen. De BB Glow microneedling behandeling is zowel voor mannen als vrouwen. Ook is het met elk huidtype mogelijk. Bij Maggies hebben we de beste producten voor de online cursus BB Glow en daarna! Lees snel verder en kom meer te weten over onze online cursus incl. Microneedling.

Hoe werkt BB Glow incl. Microneedling?

Een BB Glow behandeling staat voor een huidverbeterende behandeling. Het woord ‘Glow’ komt vanwege de stralende teint die je van deze behandeling krijgt. Dit komt doordat er hyaluronzuur in zit, dit bindt zich aan water en houdt de huid op deze manier rimpelvrij. Wat resulteert in een stralende, gehydrateerde huid. Daarnaast zit er een BB serum bij waardoor roodheid vermindert en je een egalere uitstraling krijgt. Dit wordt aangebracht met een dermapen. Er wordt dan door middel van een vooraf bepaalde diepte, prikjes gegeven in de huid. Op deze manier krijgt de huid van binnen een gecontroleerde ontstekingsreactie waardoor er een genezingsproces in de huid optreedt. Ook wel Microneedling genoemd.

Cursus BB Glow  

De voordelen van BB Glow zijn dus:

  • Door de dekking op de huid verbergen grotendeels ouderdomsvlekjes, pigment, donkere kringen of roodheid. 
  • Je huid gaat stralen
  • Je krijgt een egalere huidskleur 

Bij Maggie’s Academy kun je de online cursus BB Glow volgen. Hierdoor wordt jij uiteindelijk een BB Glow professional, en dit in je eigen leertempo! De leermiddel die je toegereikt krijgt zijn een professionele video en een theorieboek. Daarnaast kun je altijd je vragen stellen want het is inclusief online coaching, wat zelfs na de cursus nog doorgetrokken wordt.

Meld je aan voor de cursus 

Sta jij te popelen om jouw erkende certificaat voor de cursus BB Glow binnen te slepen?Meld je dan meteen aan voor de cursus bij Maggie’s Academy. Het grote voordeel van onze opleidingen: het is allemaal op eigen tempo. Je kunt met de opleiding aan de slag wanneer jij wil en de video’s kun je zo vaak terugkijken als je wil. Daarom is de cursus BB Glow perfect te combineren met een druk leven. Is dat precies wat jij zoekt? Meld je aan voor de cursus of neem contact met ons op via info@maggies-academy.nl of 0657832022. Als je nog wat vragen hebt of even wilt overleggen staan wij graag voor jou klaar!

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top