Skip to content

Wenkbrauwen leren epileren en verven? Volg onze online brow stylist cursus!

Droom jij ervan om als erkend brow stylist aan de slag te gaan? Wij staan voor je klaar! Volg onze online brow stylist cursus en leer alles over het creëren van de perfecte wenkbrauwen door te shapen, waxen, epileren en verven. De cursus bestaat uit professionele video’s, een theorieboek en een starterspakket. Daarnaast krijg je ook nog eens onbeperkt online coaching van ons. Klinkt goed, toch? Lees alles over de cursus of meld je direct aan.

Wenkbrauwen epileren en verven

Het model, de kleur en de styling van wenkbrauwen kan de uitdrukking van een gezicht totaal veranderen. Dit maakt het epileren en verven van wenkbrauwen een extra leuke behandeling. Het eindresultaat is prachtig! Bovendien is er veel variatie omdat de klant kan kiezen uit 7 verschillende kleuren wenkbrauwverf. Deze verf blijft 5 tot 7 dagen op de huid zitten en meer dan 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. Wil jij ook leren hoe je mensen blij kunt maken met deze behandeling? Volg dan onze professionele online cursus tot erkend brow stylist. Je hoeft geen ervaring te hebben, wij leren je alles wat je moet weten.

Wat leer je tijdens de cursus?

Bij de brow stylist cursus krijg je een professionele video en een theorieboek. Je leert alles over de ingrediënten van de verf, contra-indicaties en hoe je de verf aanbrengt. Je krijgt een overzichtelijk stappenplan van ons en leert hoe je de perfecte wenkbrauw kunt creëren. Wij geven je ook uitleg over waxen en als bonus krijg je een video over brow mapping. Daarnaast leer je alles over de benodigde tools, het starterspakket, do’s en dont’s, meest gestelde vragen en onmisbare voor- en na-tips die je nergens anders vindt.

Wat krijg je?

Bij de cursus krijg je (naast de video’s en het theorieboek) een starterspakket, zodat je meteen alle benodigdheden in huis hebt om van start te gaan. Het pakket bevat:

 • Professioneel wax apparaat, spatels en Cool Flexx wax (optioneel)
 • Peroxide
 • Pincet
 • Wenkbrauwschaartje
 • Applicatie borstel
 • 3 kleuren verf
 • Mengglaasje
 • Brow mapping string
 • Face charts
 • Pre wax green tea spray
 • Wenkbrauw kam

Nadat je tijdens onze online cursus alles hebt geleerd over het epileren en verven van wenkbrauwen, ontvang je het brow stylist certificaat in je brievenbus. Met dit certificaat wordt het mogelijk om je eigen brow studio te starten. Je kunt er ook voor kiezen om aan het werk te gaan als brow stylist bij een schoonheidssalon. Klinkt als een droom die uitkomt, toch?

Online leren

Vanuit huis leren hoe je wenkbrauwen kunt epileren en verven, op een moment dat het jou uitkomt. Dat is het grote voordeel van onze online cursus. Maar geen zorgen, je krijgt uitgebreide begeleiding van ons. Door de professionele video en het uitgebreide theorieboek krijg jij alle informatie die je nodig hebt. De online brow stylist cursus is inclusief onbeperkt online coaching. Heb je vragen? Mail, app of bel en wij zorgen ervoor dat je zelfverzekerd verder kunt. Voor je het weet ben jij een echte brow professional!

Meld je aan!

Wil jij je dromen waarmaken? Meld je dan nu aan voor onze brow stylist cursus en leer hoe je de perfecte wenkbrauwen creëert door te shapen, waxen, epileren en verven. Voor je het weet ben jij erkend brow stylist en kun je voor jezelf of een schoonheidssalon aan de slag. Selecteer op de website of je de cursus met of zonder startpakket en optioneel wax apparaat met wax wilt volgen. Voeg de cursus toe aan je winkelwagen en ga van start wanneer je maar wilt!

Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top