Skip to content

Altijd al een cursus wenkbrauwen shapen willen volgen? Kies voor onze (online) trainingen!

Ben jij schoonheidsspecialiste of wil je dit graag worden? Dan is het erg belangrijk dat je weet hoe wenkbrauwen shapen werkt. In onze (online) cursussen leer je alles over het creëren van de perfecte wenkbrauwen met behulp van brow mapping. Volg de brow stylist, brow lamination, henna brows of powder brows cursus en pas de nieuwe kennis toe in je salon. Voor je het weet maak jij klanten blij met de mooiste wenkbrauwen!

Wenkbrauwen shapen

De perfecte wenkbrauw creëren, dat willen we toch allemaal? Wenkbrauwen shapen is veel meer dan het verwijderen van overtollige haartjes. Het doel is om de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen te verbeteren en ze passend te maken bij het gezicht. Het eindresultaat is een prachtige, verzorgde uitstraling die de schoonheid van het gezicht accentueert. Om de perfecte wenkbrauwen te shapen maken wij gebruik van brow mapping, waarbij je stap voor stap de mooiste wenkbrauwen maakt. Je leert hier meer over in onze cursussen. Is een cursus brow stylist, brow lamination, henna brows of powder brows iets voor jou?

Online cursus brow stylist

Als brow stylist kun je met diverse technieken de ideale wenkbrauw vormgeven die het beste past bij jouw klant. De cursus brow stylist biedt diepgaande kennis over het shapen, kleuren en stylen van wenkbrauwen. Deze online brow stylist cursus is ideaal voor startende brow stylisten die werken met reguliere verf. Als extraatje ontvang je ook een online cursus over brow mapping en uitleg over de toepassing ervan. Brow mapping is een essentieel onderdeel voor het shapen van perfecte wenkbrauwen.

Online cursus brow lamination

Brow lamination is een techniek waarbij de wenkbrauwhaartjes worden gestyled in de gewenste richting. Door het gebruik van een speciale lotion worden de haartjes op de juiste plek gefixeerd. Deze schoonheidsbehandeling is bijzonder geschikt voor mensen met warrige of gekrulde wenkbrauwhaartjes. Het creëren van een fluffy en brushy wenkbrauwlook is een populaire trend die niet mag ontbreken in jouw salon.

Online cursus henna brows

Henna brows zorgt voor strakke en volle wenkbrauwen. Dankzij de henna lijken de wenkbrauwen voller en de kleur blijft meer dan 6 weken aanwezig. Henna is een van de zachtste en meest doeltreffende methoden voor het kleuren van wenkbrauwen. Tijdens de henna brows cursus leren wij je alles wat je moet weten. Ook krijg je inzicht in de geheimen van het creëren van perfecte wenkbrauwen met henna verf.

Cursus powder brows (niet online)

Powder brows zijn momenteel erg in opkomst als het gaat om permanente make-up. Bij powder brows wordt pigment gebruikt om de wenkbrauwen te schaduwen, wat resulteert in een zeer natuurlijk poedereffect. Dit effect is semi-permanent, de brows blijven 1,5 tot 2 jaar zichtbaar. Ze vervagen geleidelijk maar zullen niet verkleuren. Ben je werkzaam in een schoonheidssalon of heb je je eigen salon, en wil je deze techniek beheersen? Dan is de cursus powder brows van Maggie’s Academy een uitstekende keuze!

Kies jij ook voor Maggie’s Academy?

Ervaren én beginnende schoonheidsspecialisten kunnen terecht bij Maggie’s Academy om hun kennis uit te breiden. Wanneer je voor een online cursus kiest, kun je helemaal zelf bepalen wanneer je ermee aan de slag gaat. Bij iedere cursus ontvang je een professionele instructievideo, een theorieboek en alle benodigdheden voor de behandeling. Voor je het weet kun jij gecertificeerd aan de slag met het shapen van perfecte wenkbrauwen. Heb je vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@maggies-academy.nl of te bellen naar 0657832022.

Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top