Skip to content

Ontdek de prijzen van onze wimperextensions cursus

Na het volgen van onze wimperextensions cursus kun jij een eigen salon openen of aan de slag gaan bij een schoonheidssalon. Dankzij de online cursus kun je op je eigen tempo leren hoe je wimperextensions moet zetten. Je krijgt een theorieboek, professionele video’s, een starterspakket en nog veel meer. Lees alles over de cursus, ontdek de prijzen en meld je direct aan.

Alles over wimperextensions

Wimperextensions bestaan uit kunstmatige haartjes, soms zelfs echte, die met speciale wimperlijm aan je eigen wimpers worden bevestigd. De synthetische haartjes hebben een natuurlijke uitstraling en textuur, waardoor ze bijna niet te onderscheiden zijn van je eigen wimpers. Er zijn verschillende soorten en maten wimperextensions beschikbaar. Bij Maggie’s Academy maken we gebruik van One by One wimpers of 3D wimpers. De behandeling neemt ongeveer 1 tot 1,5 uur in beslag. Na 2 à 3 weken wordt de klant aangeraden terug te komen voor een refill, wat zo’n 30 minuten duurt. Hoewel wimperextensions over het algemeen niet schadelijk zijn, blijft het essentieel om de wimpers goed te verzorgen met behulp van een wimperserum. Als je geïnteresseerd bent in het leren plaatsen van wimperextensions, is onze online cursus de ideale keuze.

Onze online cursus

In de professionele instructievideo’s en het bijbehorende handboek word je volledig ingewijd in de kunst van het aanbrengen van wimperextensions. De online cursus behandelt uitgebreid verschillende soorten wimperextensions, de gebruikte ingrediënten, contra-indicaties en belangrijke do’s en don’ts. Je ontvangt een helder stappenplan en leert de optimale plaatsing van wimperextensions op een model. Voordat je zelf op een echt model gaat oefenen, voorzien wij je van duidelijke instructies. Daarnaast krijg je gedetailleerde uitleg over het gebruik van de gereedschappen in het starterspakket en verstrekken we exclusieve voor- en na tips die elders niet te vinden zijn. Tot slot geven we antwoord op veelgestelde vragen. Na het voltooien van onze opleiding ben je gecertificeerd en klaar om zelfstandig wimperextensions te plaatsen.

Waar voor je geld

Wanneer je kiest voor onze wimperextensions cursus, krijg je toegang tot diverse professionele trainingsvideo’s en een uitgebreid theorieboek. Hierin vind je alle benodigde informatie om deskundig wimperextensions te kunnen aanbrengen. Het opleidingspakket bevat tevens een starterspakket voor wimperextensions, inclusief pro glue, een wimperborstel, tweezers, lashes en meer. Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een erkend certificaat dat naar je thuis wordt verzonden. Met dit certificaat heb je de mogelijkheid om je eigen salon te starten of als wimperstyliste bij een schoonheidssalon aan de slag te gaan. Bovendien krijg je toegang tot onbeperkte online coaching. Bij twijfel of vragen kun je foto’s doorsturen en contact opnemen via app, e-mail of telefoon. Onze professionals staan klaar om je direct verder te helpen.

Ontdek de prijzen en schrijf je in!

De prijzen voor onze wimperextensions cursus zijn afhankelijk van de opties die je kiest. Ga je voor de cursus zonder het starterspakket en wil je jouw certificaat via de mail ontvangen? Dan betaal je slechts €89,- voor de cursus. De prijzen gaan omhoog wanneer je kiest voor de cursus inclusief het starterspakket. Je betaalt dan €155,- voor onze cursus. Wil je het certificaat via de post ontvangen? Dan komt er €14,95 bij. Ben je tevreden over de prijzen en wil je aan de slag met de cursus? Schrijf je meteen in en ga op je eigen tempo aan de slag, dat is het grote voordeel van online leren. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@maggies-academy.nl of te bellen naar 0657832022. Wij geven graag antwoord op al je vragen.

Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top