Skip to content

Volg een online opleiding henna brows bij Maggie’s Academy

Lijkt het jou leuk anderen blij te maken met prachtige henna brows? Je leert ook meteen de techniek ‘brow mapping’ waardoor jij mooie, strakke en symmetrische  wenkbrauwen kunt creëren. In deze cursus krijg je de perfecte basistraining als beginnend brow stylist(e). Je krijgt tijdens de cursus inzicht in de geheimen om perfecte wenkbrauwen met henna verf te maken. Je werkt met de beste producten van Maggies. Lees hier meer over de online opleiding henna brows.

Wat is henna?

Henna is een natuurlijke kleurstof. Het is afkomstig van de hennastruik (Lawsonia inermis) waarvan de oorspronkelijke vorm poeder is. De struik groeit voornamelijk in Noord-Afrika en het nabije Oosten. Het is een vorm van lichaamsversiering en dan vooral voor de nagels, handen en haar. Zo ook dus voor wenkbrauwen. Henna brows is iets anders dan ‘gewone’ verf voor wenkbrauwen. Dit komt omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor krijg je een vollere look en hoe je niet binnen de kortste keren weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. Henna blijft 5-10 dagen op de huid zitten en maar liefst 6+ weken op wenkbrauwhaartjes. Aangezien er meer dan vijf natuurlijk henna kleuren zijn, is er altijd een passende kleur voor ieder huidtype.

Beste techniek henna brows

Voordat je de henna brows aanbrengt doe je er goed aan het grondig schoon te maken. Als het ietwat vettig is pakt de henna niet goed op de huid. Dus zet de make-up remover klaar, reinig het en droog de brows ook goed af. Bij een vochtige huid pakt de henna ook niet voldoende. Maak de henna vroeg van te voren aan zodat het goed kan ontwikkelen. Hierdoor wordt je kostbare tijd ook niet in beslag genomen bij een behandeling. Professioneel materiaal is ook belangrijk. Bij Maggie’s Academy hebben we alle benodigde producten voor henna brows in ons assortiment. Naast professioneel materiaal is het ook van belang dat jouw werkplek georganiseerd is. Je krijgt namelijk te maken met een aantal producten en het kost tijd als je ondertussen op zoek moet naar dat ene kwastje. Tijdens de online opleiding henna brows komen de diverse technieken om het aan te brengen aan bod.

Online opleiding henna brows 

De rode draad van de online opleiding henna brows is een professionele video en handboek van Maggie’s Academy. Hierin komen de belangrijkste methoden en benodigde informatie aan bod. Uiteindelijk zorgen deze leermiddelen er voor dat jij via een online opleiding henna brows een echte specialist wordt. Daarnaast kun je kiezen voor een starterspakket, als je zelf nog geen producten in huis hebt, waar alle benodigdheden om te beginnen in zitten. Jouw leerweg wordt bepaalt door het handboek en de video. Hierin wordt het gebruik van de producten uitgelegd en ga je door de behandeling heen. Daarnaast krijg je bij de online opleiding henna brows onbeperkt online coaching. Na de online opleiding ontvang je thuis in de brievenbus het papiertje: je eigen certificaat! Hiermee kun jij aan de slag in een schoonheidssalon of als eigen baas.

Meld je aan voor de online opleiding henna brows

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan meteen aan voor de online opleiding bij Maggie’s Academy. Het grote voordeel van onze opleidingen: het is allemaal op eigen tempo. Je kunt met de opleiding aan de slag wanneer jij wil en de video’s kun je zo vaak terugkijken als je wil. Daarom is de online opleiding henna brows ideaal te combineren met een druk leven. Is dat precies wat jij zoekt? Meld je aan voor de cursus of neem contact met ons op via info@maggies-academy.nl of 0657832022. Als je nog wat vragen hebt of even wilt overleggen staan wij graag voor jou klaar!

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top