Skip to content

Opleiding brow lamination bij Maggie’s Academy

Brow lamination is de nieuwste techniek om jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes te laten stralen. Door middel van speciale lotions en borsteltjes worden je haartjes omhoog gelift. De behandeling wordt ook wel een ‘brow lift’ genoemd. Voor de finishing touch kan je je wenkbrauwen ook nog laten verven, zo lijken je wenkbrauwen dikker. Deze combinatie van behandelingen kun je inplannen bij ons. Geïnteresseerd in een opleiding brow lamination bij Maggie’s Academy? Lees dan snel verder.

Hoe gaan wij te werk en hoe houd je het zelf bij?

Bij de brow lamination behandeling worden verschillende lotions aangebracht. Hierdoor worden bepaalde bindingen in de haartjes afgebroken. Dat zorgt er voor dat je de haartjes in een andere vorm kunt brengen. De haartjes worden vervolgens naar boven geborsteld wat voor de ‘lift’ zorgt. De lift zorgt er voor dat er een volle look wordt gecreëerd. Na de brow lamination behandeling blijven de wenkbrauwharen maar liefst 6-9 weken omhoog staan. 

Het advies is om de wenkbrauwen de eerste 24 uur na de brow lift met rust te laten. Dus: geen make-up, bruiningsproducten en vocht. Zo kunnen de brow lamination producten echt hun werk doen. Na de 24 uur kun je make-up toevoegen aan de wenkbrauwen. 

Voorbereiding op de brow lamination

Een tip is om van te voren de wenkbrauwen al goed schoon te maken. Zo is het eventuele vuil en huidvet vooraf verwijderd. Op deze manier zullen de brow lift lotions optimaal op de wenkbrauwen inwerken en verhoogt het de kans op langer resultaat. 

Opleiding brow lamination

De opleiding ‘brow lamination’ is gebaseerd op meerdere leermiddelen. De trainingsvideo is jouw belangrijkste leermiddel maar daarnaast ontvang je ook een uitgebreid theorieboek. Voor beide opties heb je een starterspakket waar je de theorie meteen om kan zetten in de praktijk. Als je de opleiding voltooid hebt ontvang je een erkend certificaat. Ook kun je ons altijd nog contacteren bij vragen en heb je een pro inlogaccount bij ons, zo kun je jouw producten voordelig inkopen.

Meld je aan voor onze opleiding brow lamination 

Klaar om een echte professional te worden? Ga dan voor de opleiding brow lamination bij Maggie’s Academy! Het grote voordeel van onze opleidingen: het is allemaal op eigen tempo. Je kunt met de opleiding aan de slag wanneer jij wil en de video’s kun je zo vaak terugkijken als je wil. Daardoor is de spray tan opleiding ideaal te combineren met een druk leven. Is dat precies wat jij zoekt? Meld je aan voor de cursus of neem contact met ons op via info@maggies-academy.nl of 0657832022. Als je nog wat vragen hebt of even wil overleggen staan wij graag voor jou klaar. 

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top