Skip to content

Opleiding wenkbrauwen epileren? Volg de online Brow Stylist Cursus

Wenkbrauwen zijn enorm bepalend voor het gezicht. Het is dan ook een hele kunst om de perfecte shape te creëren. Wil jij het epileren van wenkbrauwen onder de knie krijgen en erkend worden als professioneel wenkbrauw stylist(e)? Wenkbrauwen epileren is een essentieel onderdeel van deze online opleiding. Naast een opleiding wenkbrauwen epileren leer je tijdens deze cursus ook alle andere geheimen van het creëren van prachtige wenkbrauwen, zelfs als je geen ervaring hebt.

Deze professionele online cursus voor brow styling biedt alles wat je nodig hebt om een bekwame wenkbrauw stylist(e) te worden. Of je nu droomt van je eigen brow studio of een carrière wilt starten in een schoonheidssalon, deze opleiding is de sleutel tot jouw succes.

Wat kun je verwachten van deze cursus?

Tijdens deze opleiding tot wenkbrauw stylist(e) leer je alle fijne kneepjes van het vak. De kosten van de cursus bedragen €89,00 – €215,00 excl. BTW. Maar wat kun je nu precies van deze online opleiding verwachten? We zetten het een en ander voor je op een rijtje:

Video en handboek: Je ontvangt niet alleen een professionele instructievideo, maar ook een gedetailleerd handboek. Dit zorgt ervoor dat je elke stap van de behandeling begrijpt en kunt volgen.

Inclusief brow mapping: Naast de basisbeginselen van wenkbrauwstyling krijg je ook toegang tot een online cursus over brow mapping. Brow mapping is een essentieel onderdeel om perfecte wenkbrauwen te creëren.

Inhoud starterspakket: Je ontvangt een uitgebreid starterspakket met professionele tools, zoals een wax apparaat, peroxide, pincet, wenkbrauwschaartje, applicatieborstel, verf in 3 kleuren, mengglaasje, brow mapping string, face charts, pre wax green tea spray en een wenkbrauwkam.

Altijd inclusief certificaat: Na afronding van de cursus ontvang je een officieel brow stylist certificaat. Met dit certificaat kun je een vliegende start maken naar een carrière als wenkbrauw stylist(e). Je kunt er zelfs je eigen wenkbrauw studio mee starten en alles wat je tijdens de opleiding over onder andere wenkbrauwen epileren hebt geleerd in de praktijk brengen.

Wenkbrauwen epileren: Een cruciaal onderdeel van de opleiding

Het epileren van wenkbrauwen is een belangrijk onderdeel van deze cursus/opleiding. Je leert de fijne kneepjes van het vak en krijgt de kans om te oefenen met professionele tools en hoogwaardige producten van Maggie’s. Dit helpt je om vertrouwen op te bouwen en de perfecte wenkbrauwen te creëren voor je toekomstige klanten.

Klaar voor de Online Brow Stylist Cursus?

Of je nu een beginnend brow stylist(e) bent of je vaardigheden wat betreft wenkbrauwen epileren en shapen wilt verbeteren, deze online opleiding biedt de perfecte mogelijkheid. Met de kennis en certificering die je opdoet, ben je goed voorbereid om een succesvolle carrière in de wereld van brow styling te beginnen. Wacht niet langer en investeer in je toekomst als een professionele brow stylist(e) met deze voordelige online cursus. Start vandaag nog met het realiseren van jouw dromen en het creëren van perfecte wenkbrauwen voor je klanten.

Naast (online) trainingen kun je bij Maggie’s Academy ook terecht voor verschillende producten. Meer weten? Bekijk de beauty groothandel.

Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top