Skip to content

Opleiding wenkbrauwen

Een populaire beauty behandeling op dit moment is wenkbrauwstyling. Er is veel vraag naar deze behandeling en dat is niet voor niets. Als brow stylist creëer je de mooiste wenkbrauwen en gaat jouw klant tevreden en zelfverzekerd de deur uit. Wil jij aan de slag als professioneel brow stylist? Volg dan onze online opleiding wenkbrauwen en jij kunt binnen no-time aan de slag als erkend brow stylist(e).

Over de opleiding wenkbrauwen

De online training Brow Stylist is een complete opleiding waarin je leert om de perfecte wenkbrauwen te creëren. Je hebt niet per sé ervaring nodig om deze behandeling te kunnen leren, daardoor is de online cursus zowel geschikt voor beginners als professionals. Tijdens de training leer je alles wat je moet weten over wenkbrauwstyling.

Je ontvangt, naast een zeer professionele video, ook een duidelijke uitleg over de producten en de toepassing ervan. Ook ontvang je een onmisbaar theorieboek. Loop je tijdens de wenkbrauw cursus ergens tegenaan? Dan staan wij direct voor je klaar! Als bonus krijg je ook nog een extra online cursus brow mapping, waarin we je uitleg geven over de toepassing van brow mapping. Een zeer essentieel en onmisbaar onderdeel voor het creëren van de perfecte wenkbrauw.

Aanvullende wenkbrauw opleidingen

Naast de training Brow Stylist kun je bij Maggie’s Academy ook terecht voor een training Powder Brows of Brow Lamination. Met de cursus Powder Brows word jij in no-time een erkende PMU specialist en leer je alles wat je moet weten over het zetten van de mooiste powder brows. Met de training Brow Lamination leren we je alle geheimen om een perfecte brow lift te geven. Kortom: je bent bij Maggie’s Academy aan het juiste adres om al ins en outs te leren over het creëren van de perfecte wenkbrauwen.

Training incl. starterspakket

Speciaal voor startende schoonheidsspecialistes bieden we onze trainingen aan met starterspakket. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt voor de training. Daardoor kun je direct aan de slag. Het starterspakket voor de training Brow Stylist bevat o.a.:

 • Professioneel wax apparaat, spatels & Cool Flexx wax (OPTIONEEL)
 • Peroxide
 • Pincet
 • Wenkbrauwschaartje
 • Applicatie borstel
 • 3 kleuren verf
 • Mengglaasje
 • Brow mapping string
 • Face charts
 • Pre wax green tea spray
 • Wenkbrauw kam

Heb jij bovengenoemde materialen al in huis en daardoor het starterspakket niet nodig? Geen probleem. Uiteraard kun je de online training ook volgen zonder starterspakket.

Aan de slag als wenkbrauwstylist?

Na het volgen van een training ontvang je thuis een officieel certificaat en kun je aan de slag als erkend brow stylist. Dus als jij wilt leren hoe je wenkbrauwen verft, shaped, waxt en epileert, en daarvoor een cursus brows en brow mapping wilt volgen, dan is dit jouw kans! Via onze online brow stylist cursus word jij een brow professional. En dat allemaal via een online opleiding wenkbrauwen!

Wil je eerst kennismaken of heb je nog vragen? Neem contact op door te mailen naar info@maggies-academy.nl of bel naar 06 5783 2022.

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top