Skip to content

Powder brows cursus

Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up. Bij Powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Hierdoor krijg je een heel natuurlijk poedereffect, waarvan het resultaat semi permanent is. Werk jij in een beautysalon of heb je je eigen salon, en wil je deze techniek onder de knie krijgen? Dan is de Powder brows cursus van Maggie’s Academy een goede keuze! Waarom dat zo is lichten we graag voor je toe. Lees snel verder.

Opleiding Powder brows

De opleiding Powder brows is de enige training van Maggie’s Academy die fysiek op locatie wordt gegeven. De opleiding wordt gegeven namens Dutch Art Avenue in Den Haag of Friesland. De cursus powder brows onderscheidt zich op basis van kwalitatieve lesmaterialen en instructors. Er is veel interactiviteit en een hoge professionele standaard. We combineren praktijk, theorie en live demo’s om je zo goed mogelijk klaar te stomen voor dit prachtige vak. Binnen twee dagen ben jij volledig gespecialiseerd in het zetten van Powder brows en kun je jouw kennis en techniek toepassen binnen de praktijk.

Wil je meer inhoudelijke informatie over deze cursus? Hier geven we je een volledig overzicht van de inhoud van de opleiding, de dagplanning en meer informatie over de behandeling.

Wat kost een cursus?

Bij Maggie’s Academy bedragen de kosten voor een Powder brows cursus eenmalig €2800,- euro excl. BTW. Dit is inclusief starterspakket en een draadloze Wild Child pen. Ook ontvang je na het succesvol afronden van de cursus een erkend certificaat waarmee jij aan de slag kunt als PMU specialist(e) bij een schoonheidssalon. De opleiding bestaat uit twee dagen training op locatie, daarnaast ontvang je onbeperkte begeleiding zodat je ook na de opleiding nog bij ons terecht kunt met al je vragen.

Inclusief starterspakket

Als jij een powder brows cursus gaat doen ontvang je naast de opleiding ook een zeer uitgebreid starterspakket van PMU Needs. Dit pakket bevat onder andere:

 • Draadloos PMU apparaat van Wild Child
 • 20 x naaldjes
 • 1 x ice gel
 • Theorieboek
 • 4 hoogwaardige pigmenten
 • Pigmenthouder
 • Pigmentcups
 • Brow mappings string
 • Markeerpen
 • Eyebrow rulers (25 stuks)

Aanmelden Powder brows cursus

Wat leuk dat je je aan wilt melden voor onze Powder brows cursus! Na aanmelding en ontvangst van jouw betaling wordt er binnen 24 uur contact met je opgenomen voor het inplannen van jouw gewenste startmoment. Meld je aan of stuur een e-mail naar info@maggies-academy.nl. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of gebruik maken van onderstaand contactformulier.

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top