Skip to content

Hey! Wat leuk kennis te maken!

Zijn schoonheid en cosmetica onderwerpen waar je je al jaren mee bezig houdt? Of ben je geïnteresseerd in hoe de huid werkt en hoe je je klanten met een fijn gevoel de deur uit laat gaan? Dan is de schoonheidsspecialiste opleiding wellicht wat voor jou. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Lees dan verder.

Volg een opleiding tot schoonheidsspecialiste

Altijd al beauty professional willen worden? Dan ben je bij Maggie’s Academy aan het juiste adres. Wij leiden je graag op tot schoonheidsspecialiste door middel van een opleiding. Wil je een eigen schoonheidssalon beginnen of je huidige salon uitbreiden met de populairste behandelingen van dit moment? Dan kunnen wij je daarbij helpen.

Begin je een opleiding bij Maggie’s Academy, dan zijn dit de belangrijkste punten:

 • Online beauty training via trainingsvideo + handboek
 • Geen ervaring als schoonheidsspecialiste nodig
 • In no-time gecertificeerd aan de slag als beauty expert!
 • Met of zonder professioneel starterspakket en certificaat
 • Gratis training bij een starterspakket!

Is de opleiding schoonheidsspecialiste wat voor jou?

Als je ervan droomt om in de beautybranche te werken en goed wilt verdienen, dan zijn onze trainingen geschikt voor jou. Vooral als je het niet ziet zitten om fulltime naar school te gaan en een volledige opleiding te volgen. Wil je dus zo snel mogelijk beginnen én tijd besparen? Dan is een opleiding schoonheidsspecialiste bij Maggie’s Academy precies waar je naar op zoek bent. Wij geven je de cursus die je nodig hebt om professioneel beauty expert te worden.

Maar ook als je het beroep al uitoefent en behoefte hebt aan nieuwe en populaire behandelingen, zijn dit fijne trainingen. Je weet dat je iets extra’s wilt aanbieden, maar er zijn zoveel aanbieders, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast wil je simpelweg een duidelijke training, inclusief voordelig starterspakket, zodat je zo snel mogelijk kan starten en rendement kan maken!

Online Beauty School

Meer weten over de Academy

Maggie’s Academy is ontstaan vanuit meer dan 10 jaar ervaring in lesgeven. Magda (oprichtster) ontdekte dat ze tijdens deze jaren veelal dezelfde vragen kreeg en begreep steeds beter waar cursisten moeite mee hadden. Tijdens het werk heeft ze enorm veel ervaring opgebouwd en al haar kennis met een vleugje passie, in een unieke online training gestopt. Door deze cursussen krijg je de mogelijkheid om in je eigen tijd en omgeving een leuke en unieke training te ervaren. Het enige wat je nodig hebt is een model!

Beginnen met een schoonheidsspecialiste opleiding?

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een opleiding tot schoonheidsspecialist? Maak een afspraak en word een echte professional!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op, we helpen je graag verder!

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top