Skip to content

Spray tan opleiding volgen bij Maggie’s Academy

Een mooie en egale gebruinde huid: dit krijg je van een spray tan. Dit kan natuurlijk ook door naar de zonnebank te gaan. Het verschil zit echter in de schadelijke uv-straling van de zonnebank. Daarnaast in de afweging of je snelheid belangrijk vindt. Met spray tanning heb je binnen 10 minuten een prachtig resultaat. Als je jouw bruine huidje met de zonnebank wil creëren ben je wel een paar sessies zoet. Talloze voordelen dus wat betreft spray tan. Lijkt het jou ook leuk om hier professional in te worden? Lees dan snel verder en ontdek de spray tan opleiding van Maggie’s Academy.

Voordelen spray tan 

Spray tan is dus beter dan de zonnebank als het gaat om de gezondheid van de huid. Maar spray tanning heeft nog meer voordelen! Het biedt namelijk 7 tot 14 dagen resultaat. Heerlijk voor als je op vakantie gaat, dan ben je alvast voorgebruind. Ook verbrand je hierdoor minder snel en word je nog steeds bruin door de spray-tan heen. De spray-tan zorgt voor een natuurlijk bruine kleur.

7-14 dagen resultaat

Natuurlijk bruine kleur

Minder snel verbranden door de zon

Nog steeds bruin worden door de zon

Hoe gaat spray tan in zijn werking?

Je mag zelf kiezen of je full body dekking wilt, of in zwembroek of bikini prima vindt. Als je niet (half)naakt wilt maar geen bandjes wilt zien, kun je er voor kiezen om de bandjes naar beneden te doen. De sessie duurt in totaal 5-10 minuten. Je kunt jezelf thuis al voorbereiden op de tanning sessie. Het is goed om jezelf 24-uur van te voren licht te scrubben. Hierdoor krijg je een betere opname van de tanning vloeistof. Zorg er wel voor dat de scrub olievrij is, anders heb je kans dat er een restje over blijft op de huid. Dit houdt de tanningspray gedeeltelijk tegen. 

De spray tan opleiding

Wij houden van diversiteit en daarom bevat de spray tan opleiding bij Maggie’s Academy meerdere leermiddelen. De trainingsvideo is jouw belangrijkste leermiddel maar daarnaast ontvang je ook een uitgebreid theorieboek. Voor beide opties heb je een starterspakket waar je de theorie meteen om kan zetten in de praktijk. Als je de opleiding voltooid hebt ontvang je een erkend certificaat. Ook kun je ons altijd nog contacteren bij vragen en heb je een pro inlogaccount bij ons, zo kun je jouw producten voordelig inkopen.

Meld je aan voor onze spray tan opleiding

Klaar om een echte professional te worden? Ga dan voor de spray tan opleiding bij Maggie’s Academy! Het grote voordeel van onze opleidingen: het is allemaal op eigen tempo. Je kunt met de opleiding aan de slag wanneer jij wil en de video’s kun je zo vaak terugkijken als je wil. Daardoor is de spray tan opleiding ideaal te combineren met een druk leven. Is dat precies wat jij zoekt? Meld je aan voor de cursus en neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier, info@maggies-academy.nl of 0657832022. Als je nog wat vragen hebt of even wilt overleggen staan wij graag voor jou klaar.

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top