Skip to content

Hey! Wat leuk kennis te maken!

Ik ben Magda en mijn passie is ondernemen en beauty. Net als jij!

Het was een koude wintermaand. En daar gebeurde het: ik kreeg een beroerte. Niet 1. Maar 2. Iets met erfelijkheid, hormonen & cholesterol.

Ik was verlamd aan mijn linkerzijde en vooral prikkels en vermoeidheid werden een nieuwe uitdaging. Ik zei na 2 jaar revalideren de communicatie wereld gedag.

Toen was het daar in eens: Een heldere ingeving! Ik ga mijn meisjesdroom volgen: ik word schoonheidsspecialiste!

Nee. Ik kon, en ik wilde, niet meer volledig naar school. Ik wilde me omscholen in mijn eigen tempo. Ook wilde ik niet meer voor een baas werken. Ik wilde mijn eigen tijden bepalen. Immers: de gevolgen van mijn beroerte is levenslang.

Gelukkig… Mijn linkerzijde is weer ok! En ik ben weer ok. Want achteraf is dit het beste wat me is overkomen. Het heeft me tot keuzes gedwongen die ik anders minder snel gedaan had.

Uiteraard ben ik natuurlijk niet alleen bovenstaand. Ik ben ook trotse eigenaresse van mijn eigen schoonheidssalon www.maggies-spray.nl en beauty groothandel www.cfb-cosmetics.nl

Daarnaast ben ik verliefd en ook trotse mama. Ik ben geboren in 1984 (rekenen maar!) en ik heb een enorm sterke mindset ontwikkeld door een bult levenservaring.
Zowel zakelijk, als privé.

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top