Skip to content

Training tot ombre powder brow stylist

PMU behandelingen zijn tegenwoordig helemaal hot topic. Met deze zeer natuurlijke poedertechniek creëer jij de perfecte volle wenkbrauwen. Het leuke is dat de ombre brows maar liefst 1.5 tot 2 jaar zichtbaar zijn. De brows vervagen uiteindelijk geleidelijk zonder verkleuringen. Bij Maggie’s academy krijg jij de kans om de training ‘ombre powder brow’ te volgen zodat jij ze zelf kan zetten!

Training ombre powder brow by Maggie’s Academy

De training ombre powder brow is de enige training die fysiek wordt aangeboden door Maggie’s Academy. Dit aspect zorgt voor verschillende voordelen. Deze training staat namelijk voor persoonlijke begeleiding, in een groep van maximaal twee cursisten, met een goede afwisseling tussen praktijk, theorie en live demo’s. Er is veel interactiviteit binnen de cursus en een hoge professionele standaard. Hierdoor bereik jij uiteindelijk wél jouw doel, namelijk de ontwikkeling tot een ombre powder brow specialist. De training tot PMU specialist wordt gegeven namens Dutch Art Avenue uit Den Haag. De locatie is in Sneek, Friesland en duurt twee dagen. Ook heeft Maggie’s vele master trainingen behaald in het zetten van de mooiste powder brows.

Je kunt zonder ervaring aan de slag met de training ombre powder brow. In de twee trainingsdagen behandelen we alles omtrent PMU en de ombre techniek. Het trainingsprogramma is gebaseerd op een stukje theorie en praktijk. Wat betreft de theorie worden de GGD richtlijnen doorgenomen. Hygiëne is namelijk een belangrijk onderdeel, zeer zeker als je met andere mensen werkt. Ook ga je aan de slag met kleurenleer en gezichtsvormen herkennen. Bij elk gezicht hoort namelijk weer een ander type wenkbrauw, in dit geval een ombre powder brow. In het praktijkonderdeel komt het PMU apparaat voorbij en leer je meer over brow mapping. Ook ga je oefenen op latex en verschillende modellen.

Is de training ombre powder brow iets voor mij?

Word je enthousiast als je dit leest? Dan is de training ombre powder brow misschien wel iets voor jou! Je ontvangt na aanmelding een starterspakket en wildchild pen, zodat je alvast wat voorpret hebt voordat de training begint. Na ontvangst van de betaling word je binnen 24 uur gebeld voor het inplannen van jouw gewenste startmoment. Als jij de training ombre powder brow succesvol gevolgd hebt krijg je een persoonlijk erkend certificaat. Nog een geruststellend feitje is dat als je na de training nog ergens tegenaan loopt je jouw vragen nog steeds kunt stellen. Ook kun je daarna nog inloggen op je account zodat je jouw producten voordelig in kunt kopen. Is de training tot ombre powder brow specialist niet echt iets voor jou? Neem dan een kijkje bij onze andere (online) trainingen!

Vragen voor Maggie’s academy

Heb jij verder nog vragen of onduidelijkheden met betrekking tot de training tot ombre powder brow specialist? Dan kun je ons contacten! Zou je graag een afspraak willen maken voor een ombre powder brow behandeling? Of liever een andere beautybehandeling? Boek je afspraak dan online bij ons in.

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top