Skip to content

Training tot wenkbrauwstylist: leer het bij Maggie's Academy

Altijd al interesse gehad in het geven van beautybehandelingen? Bij Maggie’s Academy is het mogelijk om een training voor schoonheidsspecialist in diverse soorten behandelingen te volgen! Je kunt zonder ervaring starten en wij leren jou alle ins- en outs. Lees snel verder om alles te weten te komen over de training tot wenkbrauwstylist.

Wat leer ik in de training wenkbrauwstylist?

In de training tot wenkbrauwstylist is het doel uiteindelijk natuurlijk, het creëren van de perfecte wenkbrauw. De wenkbrauwen moeten feilloos aansluiten op de wensen van de klant en goed bij het gezicht passen. Gelukkig leer je in deze online training exact hoe je dit kan bereiken. Je gaat aan de slag met reguliere verf en het onderdeel ‘brow mapping’ zit ook in de cursus. Deze uitmeet techniek is tegenwoordig erg populair. Zou je daarnaast ook willen leren hoe je de wenkbrauwen omhoog lift? Dan heeft Maggie’s Academy ook de training ‘Brow Lamination’.

De training wenkbrauwstylist is gebaseerd op verschillende leermethoden. Zo ontvang je allereerst een professionele video waar de training op een visuele manier aangeleerd wordt. Daarnaast zit er een duidelijke uitleg over de producten en toepassing daarvan bij. Heb je toch vragen of zijn er onduidelijkheden? Dan staat Maggie’s Academy direct voor je klaar met online coaching zodat we je persoonlijk kunnen helpen. We doen er alles aan om te zorgen dat jij op een zelfverzekerde manier professionele en schitterende wenkbrauwen creëert.

Training wenkbrauwstylist by Maggie’s Academy

Zie jij jezelf al werken in je eigen salonnetje? Is jouw doel bereikt als je klanten blij kunt maken met prachtige wenkbrauwen? Dan is de training wenkbrauwstylist zeker iets voor jou! Nog een extra voordeel: de training heeft een slagingskans van maar liefst 100%! Je ontvangt daarnaast een starterspakket zodat je met de video en het handboek, direct aan de slag kunt gaan. Na het volgen van de training tot wenkbrauwstylist ontvang je een persoonlijk erkend certificaat. Zelfs na het afronden van de cursus kun jij je vragen nog steeds stellen en inloggen op je account om jouw producten voordelig in te kopen.

Vragen voor Maggie’s academy

Heb jij verder nog vragen of onduidelijkheden met betrekking tot de training tot wenkbrauwstylist? Dan kun je ons contacten! Zou je graag een afspraak willen maken voor een wenkbrauwbehandeling? Of liever een andere beautybehandeling? Boek je afspraak dan online bij ons in.

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top