Skip to content

Wenkbrauw specialist opleiding

Bij Maggie’s Academy leer je in je eigen tijd en tempo een erkende beautybehandeling. Als schoonheidsspecialiste (in opleiding) ben je vast op zoek naar manieren om je kennis en vaardigheden uit te breiden, en onze online Brow Stylist Training is de perfecte kans om dat te doen. We vertellen je graag meer over de wenkbrauw specialist opleiding en hoe deze je kan helpen om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Waarom een wenkbrauw specialist opleiding volgen bij Maggie’s Academy

Bij Maggie’s Academy begrijpen we dat je drukke schema’s hebt. Daarom bieden we onze schoonheidsspecialiste trainingen volledig online aan. Zo ook de wenkbrauw specialist opleiding. Je kunt leren vanuit het comfort van je eigen huis, op je eigen tempo en volgens je eigen schema. Geen reistijd of vaste lesuren, de controle ligt volledig bij jou.

Je krijgt toegang tot praktische oefeningen en een professionele uitlegvideo. Je zult niet alleen leren hoe je perfecte wenkbrauwen kunt creëren, maar je zult ook de kans krijgen om je technieken te oefenen. Al onze trainingen zijn inclusief onbeperkt online coaching. App je foto’s, bel of mail met je vragen en ik zorg ervoor dat jij zelfverzekerd, professioneel en prachtige wenkbrauwen creëert.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Natuurlijk, tijdens deze opleiding leer je de kunst van het creëren van perfecte wenkbrauwen. Geen voorafgaande ervaring is vereist om deze behandeling onder de knie te krijgen. Alle benodigde kennis en vaardigheden worden in deze wenkbrauw training aangeboden. Als extra bonus krijg je toegang tot een aanvullende online cursus over brow mapping en gedetailleerde instructies over hoe je deze techniek toepast. Brow mapping is van essentieel belang om perfecte wenkbrauwen te creëren en zal een waardevolle aanvulling zijn op je repertoire.

Een theorieboek boordevol kennis

Bij de brow stylist opleiding krijg je niet alleen toegang tot een uiterst professionele trainingsvideo, maar ontvang je ook een uitgebreid theorieboek. Dit handboek behandelt verschillende belangrijke aspecten, waaronder:

 • Ingrediënten & contra-indicaties: Een grondige uitleg over de ingrediënten van de producten die je gebruikt en wanneer bepaalde behandelingen afgeraden zijn.
 • Verfapplicatie: Stap-voor-stap richtlijnen over hoe je de verf correct aanbrengt voor optimale resultaten.
 • Overzichtelijk stappenplan: Een duidelijk en gestructureerd stappenplan om je te begeleiden bij elke fase van de behandeling.
 • Creëren van perfecte wenkbrauwen: Diepgaande inzichten en technieken om de perfecte wenkbrauw te vormen die past bij de unieke kenmerken van je klant.
 • Bonus video “Brow Mapping”: Een extra video die je leert hoe je de techniek van brow mapping toepast voor een nog preciezere wenkbrauwvorm.
 • Duidelijke uitleg over het waxen: Gedetailleerde instructies over hoe je waxing veilig en effectief uitvoert.
 • Benodigde tools en starterspakket: Informatie over de essentiële gereedschappen en het aanbevolen starterspakket om professioneel aan de slag te kunnen.
 • Do’s en don’ts: Belangrijke richtlijnen om in gedachten te houden om de behandeling veilig en succesvol uit te voeren.
 • Meest gestelde vragen: Antwoorden op veelvoorkomende vragen die kunnen opkomen tijdens de behandeling.
 • Onmisbare voor- en na tips: Insider tips die je elders niet zult vinden en die een aanzienlijk verschil maken in het eindresultaat.

Mogelijkheden ná de training

Na het afronden van de wenkbrauw specialist opleiding mag jij je een erkend browstylist(e) noemen. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag als een professioneel browstylist(e). Je kunt in schoonheidssalons, spa’s, of als zelfstandige stylist aan de slag en klanten helpen om hun wenkbrauwen naar wens te transformeren. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen wenkbrauwstudio te beginnen. Als je een ondernemersgeest hebt, kun je je eigen wenkbrauwstudio oprichten en je diensten aanbieden aan een breed scala van klanten.

Start direct met de wenkbrauw specialist opleiding

Het grote voordeel van onze opleidingen: het is allemaal op eigen tempo. Je kunt met de opleiding aan de slag wanneer jij wil en de video’s kun je zo vaak terugkijken als je wil. Is dat precies wat jij zoekt? Meld je aan voor de cursus of neem contact met ons op via info@maggies-academy.nl of 0657832022. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te helpen.

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top