Skip to content

Wenkbrauwen cursus

Ben jij schoonheidsspecialiste en wil je je verder specialiseren met een wenkbrauwen cursus? Maggie’s Academy biedt diverse online trainingen aan waarmee jij meer kunt leren over diverse wenkbrauw behandelingen. Kies bijvoorbeeld voor de (online) training powder brows, brow lamination, brow stylist of henna brows. We vertellen je graag meer over de verschillende beauty cursussen.

Cursus powder brows

Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up. Bij powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. Hierdoor krijg je een heel natuurlijk poedereffect, waarvan het resultaat semi permanent is. Werk jij in een beautysalon of heb je je eigen salon, en wil je deze techniek onder de knie krijgen? Dan is de powder brows cursus van Maggie’s Academy een goede keuze!

Cursus brow lamination

Brow lamination is een behandeling waarmee wenkbrauwhaartjes in de gewenste richting geplaatst worden. Met een speciale lotion worden de haartjes vervolgens op de juiste plek gehouden. De beauty behandeling is zeer geschikt voor iedereen die warrige of gekrulde wenkbrauwhaartjes heeft en deze graag wilt “temmen”. Het creëren van een fluffy en brushy wenkbrauw look is een ongekende trend die onmisbaar is in jouw salon.

Cursus brow stylist

Als brow stylist kun je met behulp van verschillende technieken de perfecte wenkbrauw creëren welke het beste past bij jouw klant. Met de cursus brow stylist leer je meer over de manier waarop wenkbrauwen gemodelleerd, gekleurd en gestyled kunnen worden. Het is dé perfecte online brow stylist cursus als beginnend browstylist(e) met reguliere verf. Als bonus ontvang je ook een extra online cursus brow mapping en de uitleg over de toepassing van brow mapping. Dit is een zeer belangrijk onderdeel om perfecte wenkbrauwen te creëren.

Cursus henna brows

Henna brows zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen. Door de henna lijken de wenkbrauwen voller en het blijft meer dan 6 weken zitten. Henna is een van de meest milde en effectieve manieren voor het verven van wenkbrauwen. Tijdens de cursus henna brows leer je alles wat je moet weten en krijg je duidelijk inzicht in de geheimen om perfecte wenkbrauwen met henna verf te maken.

Waarom Maggie’s Academy?

Bij Maggie’s Academy leer je alles wat je wilt weten over bepaalde beauty behandelingen. Of je nu beginnend schoonheidsspecialiste bent of al werkzaam bent in een salon, met de online trainingen kun jij jouw kennis verder verdiepen. Bovendien bepaal je zelf wanneer je met de training aan de slag gaat, de cursussen worden namelijk online gegeven (met uitzondering van de cursus powder brows). Bij iedere training ontvang je een professionele instructievideo, een duidelijk theorieboek en de juiste benodigdheden om de behandeling toe te passen.

 • Online beauty training via trainingsvideo + handboek
 • Geen ervaring als schoonheidsspecialiste nodig
 • In no-time gecertificeerd aan de slag als beauty expert!
 • Met of zonder professioneel starterspakket en certificaat
 • Gratis training bij een starterspakket!

Direct aan de slag met een wenkbrauwen cursus

Weet jij al in welke wenkbrauwen cursus jij je wilt gaan specialiseren? Bij Maggie’s Academy hebben we diverse trainingen die je concrete handvatten geven voor een bepaalde behandeling. Na aanschaf van een of meerdere trainingen kun je direct aan de slag.

Heb je vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar. Neem contact op door te mailen naar info@maggies-academy.nl of bel naar 06 5783 2022.

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top