Skip to content

Hey! Wat leuk kennis te maken!

Wil je al heel lang een opleiding volgen tot wenkbrauwstylist? Dan is Maggie’s Academy het instituut dat jou verandert in een succesvol wenkbrauw behandelaar. Volg een online training en leer alle ins- en outs van wenkbrauwstyling.

Kan iedereen de wenkbrauwstylist opleiding volgen?

Vraag je je af of je zonder enige ervaring de wenkbrauwstylist opleiding kan volgen? Het antwoord is simpel: ja, dit kan. Via deze professionele online cursus, word je binnen no time een erkend wenkbrauwstylist. Je leert alles wat je moet weten om de perfecte wenkbrauwen te creëren en daar hoef je geen ervaring voor te hebben. Met behulp van deze cursus word jij een beginnend browstylist met reguliere verf. Dus als jij wilt leren hoe je wenkbrauwen verft, shaped, waxt en epileert en daarvoor een cursus brows en brow mapping wilt volgen, dan is dit jouw kans!

Thuisstudie schoonheidsspecialiste

Hoe werkt de opleiding als wenkbrauwstylist?

Tijdens de online cursus word je stap voor stap meegenomen in het proces. Je krijgt precies te zien welk product je moet gebruiken en hoe je de behandeling(en) uitvoert. Ook wordt er diep ingegaan op de theorie. Met behulp van de video zie je alle stappen om de perfecte wenkbrauwen te maken, hier gaan we samen doorheen. Het lijkt alsof er een specialist naast je zit. Loop je tijdens de wenkbrauw cursus ergens tegenaan? Dan staan wij direct voor je klaar!

Ook krijg je onbeperkt online coaching. Dit betekent dat wanneer je vragen hebt over iets m.b.t. wenkbrauwen, je altijd een foto kan appen of ons kan mailen en bellen. Je wordt gegarandeerd een wenkbrauwstylist door middel van de opleiding.

  • Ook hebben we een fysieke cursus voor powder brows > meer weten?

Wat ontvang je?

Je ontvangt voor tijdens de cursus een professionele video inclusief duidelijke uitleg over de producten en de toepassing ervan. Ook ontvang je een onmisbaar theorieboek.
Inclusief brow mapping. En als bonus ontvang je een extra online cursus brow mapping + uitleg over de toepassing van brow mapping. Dit is een zeer belangrijk onderdeel om perfecte wenkbrauwen te creëren.

Via deze professionele online brow stylist training krijg je duidelijk inzicht in de geheimen om perfecte wenkbrauwen te creëren met reguliere verf. Daarnaast werk je met de beste ingrediënten van Maggie’s die kwalitatief zeer hoogstaand zijn.

Ontvang het certificaat!

Heb je je wenkbrauwstylist opleiding afgerond? Dan ontvang jij een brow stylist certificaat bij jou thuis in de brievenbus. Met dit certificaat kan jij je eigen brow studio starten of aan het werk als Browstylist(e) bij een schoonheidssalon. Klinkt goed, toch? Wil je je verdiepen in meerdere cursussen? Bekijk dan eens alle beschikbare trainingen op onze website.

Geïnteresseerd in de wenkbrauwstylist opleiding?

De manier waarop wenkbrauwen gemodelleerd, gekleurd en gestyled zijn, kunnen de uitdrukking van een gezicht totaal veranderen. Het is een prachtige en vooral leuke behandeling om te geven!

Ben jij benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een opleiding? Of wil jij je inschrijven voor de opleiding tot wenkbrauwstylist? Neem contact op! Binnen no time ben jij een brow stylist.

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top