Skip to content

Online cursus wimperextensions: behaal nu je certificaat!

Steeds meer mensen kiezen ervoor om wimperextensions te zetten. Dit kan voor een speciale gebeurtenis zoals een bruiloft of vakantie maar je ziet het ook steeds vaker in het dagelijks leven voorbijkomen. Je kunt namelijk kiezen voor extra vol maar ook voor een natuurlijke look. Zou je graag een online cursus wimperextensions willen volgen? Dan kun je terecht bij Maggie’s academy.

Waaruit bestaat een wimperextension?

Wimperextensions zijn synthetische óf echte haartjes die aan je eigen wimpers worden gehecht. In de meeste gevallen zijn het synthetische haartjes. Ze worden met speciale wimperlijm aan de wimper vastgemaakt. De synthetische vezels zorgen ervoor dat de haartjes een zachte look en feel geven zodat het nauwelijks te onderscheiden is met je eigen wimpers. Wimperextensions komen in verschillende soorten en maten voor en je kunt kiezen voor een mooie krul. Wij hebben twee soorten waar je uit kunt kiezen: de One by One wimpers en voor de intensere look de 3D wimpers.

De behandeling zelf duurt vaak 1 tot 1.5 uur. Zodra je de wimperextensions hebt kom je binnen 2-3 weken terug voor een refill, deze behandeling duurt gemiddeld 30 minuten. Een veelgestelde vraag is of wimperextensions schadelijk zijn, het antwoord is ‘nee’. Het is wel goed om je wimpers goed te verzorgen na de behandeling. Doordat de wimperextensions op je natuurlijke wimpers rusten, kunnen je wimpers wat kwetsbaarder worden. Dit is ook het geval met het gebruik van mascara. Verzorg je wimpers daarom met een wimperserum.

Online cursus by Maggie’s academy

Lijkt het je leuk zelf wimperextensions te zetten? Dan kun je bij ons nu de online cursus wimperextensions volgen, met 100% slagingskans! Zo word jij via deze ‘wimperextensions online cursus’ een erkende wimperstylist(e). Je hoeft geen ervaring te hebben om deze behandeling te kunnen leren, wij leren je alles. Je ontvangt een starterspakket, een duidelijke video en een uitgebreid theorieboek. Ook krijg je online coaching, handig voor als je ergens tegenaan loopt. Na de ‘wimperextensions online cursus’ ontvang jij je persoonlijke certificaat. Vanaf dan kan jij je eigen salon starten of als wimperstyliste aan de slag gaan bij een schoonheidssalon! Voor meer informatie kun je onze cursuspagina bekijken.

Vragen voor Maggie’s academy

Heb jij verder nog vragen of onduidelijkheden met betrekking tot de wimperextensions online cursus? Dan kun je ons contacten! Zou je graag een afspraak willen maken om wimperextensions te laten zetten of voor een andere beautybehandeling? Boek je afspraak dan online bij ons in.

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top