Skip to content

Online wimperextensions opleiding

Droom jij ervan om je eigen salon te openen of aan de slag te gaan bij een schoonheidssalon? Met onze wimperextensions opleiding wordt dit mogelijk! In onze online opleiding leer jij in je eigen tempo alles over het zetten van wimperextensions. Je ontvangt professionele video’s, een theorieboek, een starterspakket, en nog veel meer. Lees alles over de opleiding en schrijf je snel in!

Wimperextensions

Wimperextensions zijn synthetische (of soms echte) haartjes die aan je eigen wimpers worden gehecht met speciale wimperlijm. De synthetische haartjes hebben een zachte look en feel waardoor ze nauwelijks te onderscheiden zijn van je eigen wimpers. Wimperextensions zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Bij Maggie’s Academy werken we met One by One wimpers of 3D wimpers. De behandeling duurt 1 tot 1,5 uur. Na 2 à 3 weken komt de klant terug voor een refill, dit duurt zo’n 30 minuten. Wimperextensions zijn niet schadelijk, maar het blijft belangrijk om de wimpers goed te verzorgen met een wimperserum. Wil jij wimperextensions leren zetten? Dan is onze online opleiding de perfecte keuze.

Wat leer je tijdens de online opleiding?

In de professionele trainingsvideo’s en het theorieboek leer je alles over het zetten van wimperextensions. De online opleiding gaat verder in op de diverse wimperextensions, ingrediënten en contra-indicaties en absolute do’s en dont’s. Je krijgt een overzichtelijk stappenplan en leert de perfecte plaatsing van wimperextensions op een model. Wij geven duidelijke instructies voor je op een echt model gaat oefenen. Bovendien krijg je uitleg over het gebruik van de tools in het starterspakket en geven wij je onmisbare voor en na tips die je nergens anders krijgt. Ten slotte geven we antwoord op de meest gestelde vragen. Na onze opleiding kun je gecertificeerd aan de slag met het zetten van wimperextensions.

Wat krijg je?

Wanneer je voor onze wimperextensions opleiding kiest, ontvang je verschillende professionele trainingsvideo’s en een uitgebreid theorieboek. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt om perfecte wimperextensions te kunnen zetten. Bij de opleiding ontvang je ook een wimperextensions starterspakket. In het pakket zit pro glue, een wimperborstel, tweezers, lashes, en nog veel meer. Na het voltooien van de opleiding ontvang je een erkend certificaat thuis. Je kunt hiermee je eigen salon beginnen of bij een schoonheidssalon aan de slag gaan als wimperstyliste. Ten slotte ontvang je onbeperkt online coaching. Twijfel je ergens over? Stuur je foto’s door en app, mail of bel met je vragen. Onze professionals helpen jou meteen verder.

Schrijf je in

Kun je niet wachten om met de wimperextensions opleiding te beginnen? Meld je dan direct aan. De online opleiding heeft een groot voordeel, je kunt er namelijk mee aan de slag wanneer het jou uitkomt. Leer wimperextensions zetten in jouw eigen tempo. Voor je het weet kun je aan de slag met de opgedane kennis! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op door te mailen naar info@maggies-academy.nl of te bellen naar 0657832022. Wij vertellen graag meer over onze opleiding.

Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top