Skip to content

Bijscholing schoonheidsspecialiste bij Maggie's Academy

Bij Maggie’s Academy begrijpen we als geen ander dat schoonheidsspecialisten altijd streven naar het perfectioneren van hun vaardigheden en het verbreden van hun expertise. Onze bijscholingsmogelijkheden zijn ontworpen om jou te helpen je klanten stralend en tevreden de deur uit te laten gaan. Of je nu kiest voor online cursussen of trainingen op locatie, bij Maggie’s heb je toegang tot een schat aan kennis en ervaring.

Onze bijscholingsmogelijkheden

Bij Maggie’s Academy kun je de keuze maken uit twee soorten bijscholing schoonheidsspecialiste. We zetten ze voor je op een rijtje.

Bijscholing schoonheidsspecialiste op locatie

Veel van onze cursisten kiezen ervoor om hun bijscholing op locatie te volgen, en dat heeft zo zijn voordelen. In een kleine groep krijg je persoonlijke aandacht, en je kunt direct al je vragen stellen. Maar dat is niet alles! Bij een training op locatie krijg je ook onbeperkte toegang tot onze online cursussen, zodat je altijd kunt blijven leren. Als bonus krijg je zelfs de mogelijkheid om een extra online cursus naar keuze te volgen. Bovendien ontvang je een starterspakket met hoogwaardige producten, zodat je meteen aan de slag kunt. Wil je meer weten over een van onze trainingen op locatie? Bekijk de mogelijkheden:

 • Bindweefsel (gelaat)
 • Lash lift
 • Allround brow styling
 • Powder brows
 • BBGlow & Microneedling
 • Brow Lamination
 • Spray tan
 • Allround wimperextensions
 • Full-body wax

Wil je je aanmelden voor een van onze trainingen op locatie of meer informatie? Bekijk ons volledige aanbod.

Online bijscholing schoonheidsspecialiste

In de moderne wereld van vandaag is online leren een waardevolle optie. Bij Maggie’s Academy bieden we ook een reeks online trainingen aan, waaronder:

Bijscholing schoonheidsspecialiste bij Maggie’s Academy

Of je nu kiest voor een training op locatie of een online cursus, bij Maggie’s Academy streven we ernaar om je de meest uitgebreide en kwalitatieve bijscholing te bieden. Want jouw succes als schoonheidsspecialist is ons doel.

Wil je meer informatie over onze cursussen of wil je je inschrijven voor een van onze programma’s? Neem gerust contact met ons op, en we helpen je graag verder op weg naar een nog stralender toekomst in de beautywereld.

Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top