Skip to content

Hey! Wat leuk kennis te maken!

Ik ben Magda en mijn passie is ondernemen en beauty. Net als jij!

Het was een koude wintermaand. En daar gebeurde het: ik kreeg een beroerte. Niet 1. Maar 2. Iets met erfelijkheid, hormonen & cholesterol.

Ik was verlamd aan mijn linkerzijde en vooral prikkels en vermoeidheid werden een nieuwe uitdaging. Ik zei na 2 jaar revalideren de communicatie wereld gedag.

Toen was het daar in eens: Een heldere ingeving! Ik ga mijn meisjesdroom volgen: ik word schoonheidsspecialiste!

Nee. Ik kon, en ik wilde, niet meer volledig naar school. Ik wilde me omscholen in mijn eigen tempo. Ook wilde ik niet meer voor een baas werken. Ik wilde mijn eigen tijden bepalen. Immers: de gevolgen van mijn beroerte is levenslang.

Gelukkig… Mijn linkerzijde is weer ok! En ik ben weer ok. Want achteraf is dit het beste wat me is overkomen. Het heeft me tot keuzes gedwongen die ik anders minder snel gedaan had.

Uiteraard ben ik natuurlijk niet alleen bovenstaand. Ik ben ook trotse eigenaresse van mijn eigen schoonheidssalon Maggie’s en beauty groothandel.

Daarnaast ben ik verliefd en ook trotse mama. Ik ben geboren in 1984 (rekenen maar!) en ik heb een enorm sterke mindset ontwikkeld door een bult levenservaring.
Zowel zakelijk, als privé.

Terug naar jou!

Super dat je op mijn ‘unieke ‘shop’ bent beland. Je kan hier namelijk shoppen naar je passie, naar werken met mensen, naar beauty en vooral naar geluk! Want als je doet waar je blij van wordt, werk je eigenlijk niet. Toch?

Als het goed is sta jij op het punt een switch te maken. Je gaat van je droom, je passie, je werk maken!

Of… misschien ben je al werkzaam als schoonheidsspecialiste, maar wil je uitbreiden. Er is namelijk enorm veel vraag naar die populaire beauty behandelingen die je helaas niet leert op school.

Via deze webshop kan je online beauty trainingen aanschaffen.

Je kan kiezen of je dit in- of exclusief starterspakket wilt. Wat je ook kiest: ik zorg ervoor dat jij in no-time gecertificeerd bent om te kunnen starten!

Ik ga je helpen! Want: De wereld veranderd. Verander jij mee?

Je kan bij mij online lash-lift training volgen. Een online cursus wimperextensions doen, of misschien wil je wel online een spray-tan training volgen?

Heb je trouwens de nieuwste trend BB Glow & Micro needling met de dermapen al ontdekt? Ook deze BB Glow training kan je online bij Maggie’s Academy volgen.

Wat verder leuk is om van mij te weten:

Ik ga het liefst als eerste op bed, dan kan ik nog even alleen zijn

Een hele dag thuis zitten vliegt me aan!

Ik heb een allergie voor uitstel gedrag

Ik ben dol op mensen die ownership nemen!

Ik heb echt heel veel levenservaring en ben niet bang dit te delen (@magdascheltema)

Schrijven is een geweldige uitlaatklep voor mij

Mijn vriend Arjen is, samen met mijn kinderen, mijn alles!

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  6 onmisbare tips naar een succesvolle (en winstgevende) schoonheidssalon

  (Voor als je eerst wilt weten wat ik in petto heb…)

   Naam*

   E-mail*

   Back To Top