Skip to content

Aan de slag als beauty specialist(e)? Volg onze schoonheids cursussen

Ben jij een schoonheidsspecialist(e) die altijd op zoek is naar een manieren om je vaardigheden te verbeteren en je diensten uit te breiden? Of zou je graag een schoonheidsspecialist(e) willen worden? Bij Maggie’s Academy bieden we een uitgebreid aanbod online schoonheids cursussen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint in de schoonheidsindustrie, onze online schoonheids cursussen bieden jou de kans om nieuwe technieken te leren en je aanbod te diversifiëren.

Ontdek ons uitgebreide aanbod schoonheids cursussen

Bij Beauty Academy geloven we in het leveren van hoogwaardige opleidingen die voldoen aan de nieuwste trends en technologieën in de schoonheidsindustrie. Hier zijn enkele van onze populaire online schoonheids cursussen:

 1. Powder Brows*: Leer de kunst van permanente make-up en creëer prachtige, natuurlijk ogende wenkbrauwen met onze Powder Brows-cursus.
 2. BB Glow & Microneedling: Ontdek geavanceerde huidverbeteringstechnieken met onze BB Glow en Microneedling-cursus voor een stralende, jeugdige huid.
 3. Brow Lamination: Perfect gestileerde wenkbrauwen zijn in de mode, en met onze Brow Lamination-cursus kun je je klanten de perfecte wenkbrauwlook bezorgen.
 4. Brow Stylist: Word een expert in het creëren van aantrekkelijke wenkbrauwen die de kenmerken van je klanten verbeteren.
 5. Henna Brows: Leer de kunst van het kleuren van wenkbrauwen met onze Henna Brows-cursus voor langdurige, natuurlijke resultaten.
 6. Lash Lift: Geef wimpers een lift en een prachtige krul met onze Lash Lift-technieken die langdurig resultaat bieden.
 7. Spray Tan: Word een spray tan specialist en leer hoe je de perfecte zongebruinde gloed kunt bereiken met onze Spray Tan-cursus.
 8. Wimperextensions: Leer hoe je prachtige, volumineuze wimpers kunt creëren die indruk maken op je klanten.

*Let op: deze cursus wordt niet online gegeven

Online schoonheids cursus volgen

We begrijpen dat je een druk schema hebt. Het kan lastig zijn om naast je huidige baan, school of andere verplichtingen een vast moment te vinden voor een cursus of training. Daarom kun je bij Maggie’s Academy onze schoonheidscursussen op je eigen tempo volgen. Of je nu ‘s avonds na het werk studeert, in het weekend of zelfs tijdens je pauzes, met de online trainingen kun je leren wanneer het jou uitkomt.

Inclusief erkend certificaat

Wanneer je ervoor kiest om een schoonheids cursus te volgen bij Maggie’s Academy, dan ontvang je na de cursus altijd een erkend certificaat. Met dit certificaat kun je aan het werk als schoonheidsspecialiste bij een schoonheidssalon, maar natuurlijk ook je eigen studio starten.

Geef je direct op

Is dit precies wat zoekt? Meld je dan direct aan! Wij leren jou graag alles wat er komt kijken bij een beauty behandeling. Voor je het weet ben jij erkend beauty specialist(e) en kun je aan de slag. Kies via onze website of je een opleiding met of zonder starterspakket wilt volgen en voeg de cursus toe aan je winkelwagen. Start wanneer het jou uitkomt en leer in no-time alles wat je moet weten. Wij helpen je graag!

Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top