Skip to content

Versnelde opleiding schoonheidsspecialiste

Is het jouw grote droom om in de beauty branche te gaan werken? Waarschijnlijk zie jij het helemaal zitten om lekker voor jezelf te werken, je eigen tijden te bepalen en goed te verdienen. Tegelijkertijd wil je genoeg tijd overhouden voor jezelf. Fulltime naar school gaan past niet in jouw leven. Een korte training van 1 dag is ook niet wat je zoekt. Jij wil een versnelde opleiding tot schoonheidsspecialiste waarmee je zo snel mogelijk van start kunt gaan. Dan ben je bij Maggie’s Academy aan het juiste adres. Wij helpen jou snel aan de erkende certificaten die nodig zijn om met je professionele schoonheidssalon te starten. Ben jij al schoonheidsspecialiste en wil je het aantal behandelingen dat je aanbiedt uitbreiden? Ook dan ben jij welkom bij ons! Lees alles over onze online trainingen en hoe wij jou kunnen helpen.

Onze online trainingen

Als je voor onze online trainingen kiest krijg je verschillende professionele trainingsvideo’s, een theorieboek en een starterspakket met de benodigde producten. Je kan op je eigen tempo aan de slag gaan met leren. Je hebt de ruimte om aan de slag te gaan wanneer het jou uitkomt en kunt de video’s zo vaak terugkijken als je wil. Ook na de cursus houd je de mogelijkheid om onbeperkt online begeleiding te vragen. Als je onze training afgerond hebt ontvang je een erkend certificaat. Op die manier volg jij gemakkelijk een versnelde professionele opleiding tot schoonheidsspecialiste.

Enthousiast geworden? Maak je keuze uit een of meer van onze online trainingen:

Over Maggie’s Academy

Maggie’s Academy wordt gerund door Magda. Met haar eigen schoonheidssalon Maggie’s heeft ze al 2 awards binnen gesleept. Zowel voor beste salon van het Noorden als nr. 4 beste salon in Nederland. Magda besloot op een omslagpunt in haar leven om haar meisjesdroom te gaan volgen: schoonheidsspecialiste worden. Door haar levenservaring en passie is dit inmiddels uitgegroeid tot haar eigen schoonheidssalon Maggie’s, Maggie’s Academy en een beauty groothandel. Via Maggie’s Academy kun jij profiteren van Magda’s kennis en ervaring. Laat je inspireren om ook voor jouw passie te gaan!

Kies voor een versnelde opleiding tot schoonheidsspecialiste!

Heb jij de knoop doorgehakt en ga je voor jouw droom? Een eigen schoonheidssalon? Volg onze versnelde opleiding tot schoonheidsspecialiste. Door onze online cursussen wordt jij binnen no-time de beauty professional die je wil zijn! Ga snel van start met je salon en maak je dromen waar. Bekijk ons cursusaanbod of neem contact met ons op. Wij helpen jou graag.

Hoe kan ik jou helpen?

    Naam*

    E-mail*

    Back To Top