Skip to content

Wimperlifting cursus

Er is steeds meer vraag naar wimperlifting, ook wel een lash lift genoemd. Met een wimperlift behandeling worden de eigen wimpers gelift met langere wimpers en een mooi open blik als resultaat. De wimpers blijven zeker 6 tot 9 weken gekruld, waardoor de klant extra lang geniet van het mooie resultaat. Bij Maggie’s Academy kun je online een wimperlifting cursus volgen, zodat jij binnen no-time aan de slag kunt als wimperlifting specialiste.

Wimperlifting techniek

Tijdens de behandeling worden er siliconen pads op de oogleden geplaatst. De wimpers worden vervolgens haartje voor haartje over deze pads heen geplaatst. Dit zorgt voor het gekrulde effect na de behandeling. Om ervoor te zorgen dat de wimpers minimaal 6 weken in model blijven, wordt er een fixeergel aangebracht. De behandeling wordt vaak gecombineerd met het verven van de wimpers, zodat de wimpers nog voller en langer lijken.

Wimperlifting cursus bij Maggie’s Academy

Ben je schoonheidsspecialiste en wil je je verder specialiseren met een wimperlifting cursus? Of wil je graag schoonheidsspecialiste worden en wil je met deze cursus de eerste stap zetten tot erkend schoonheidsspecialiste? Dan ben je bij Maggie’s Academy aan het juiste adres. Bij onze academy kun je diverse online trainingen volgen waaronder een wimperlifting cursus.

Met de wimperlifting cursus – of lash lift cursus – word je binnen no-time een erkend lash lift expert. Bij deze training ontvang je naast een zeer professionele lash lift video, ook een uitgebreid lash lift theorieboek. Hier gaan we dieper in op:

 • Ingrediënten en contra-indicaties
 • Een overzichtelijk stappenplan
 • De diverse wimper types
 • De verschillende lotions en hun inwerktijden
 • Uitleg over de benodigde tools en het starterspakket
 • De absolute do’s en dont’s
 • Meest gestelde vragen
 • Onmisbare voor- en na tips die je elders niet vindt

Online training in- of exclusief starterspakket

Bij onze academy kun je kiezen om een training in- of exclusief starterspakket te volgen. Handig wanneer je al over de benodigde materialen beschikt, of juist nog niet. Het starterspakket bevat de volgende materialen: 4 verschillende lotions, lash lift bonding, oogpads in maat S, M en L, micro tape, mascara brushes, microbrushes en een lash lift mini tool. Kortom: alles wat je nodig hebt om van start te gaan met een wimperlift behandeling.

Direct aan de slag met een wimperlifting cursus

Wil jij aan de slag met de cursus wimperlifting? Dan is dit je kans! Het grote voordeel van de online training is dat jij deze in je eigen tijd kunt volgen. Na de cursus kun jij aan de slag als gecertificeerd wimperstyliste. Kies je trainingsvorm en ga vandaag nog aan de slag met de wimperlifting cursus.

Heb je een vraag of wil je meer weten over de academy? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@maggies-academy.nl of bel 0657832022. Ik help je graag!

En vertel: wie ben jij? Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top