Skip to content

Aan de slag als erkend lash lift expert? Volg onze online wimperlifting opleiding!

Lijkt het jou geweldig om als wimperlifting expert aan de slag te gaan? Volg dan onze online lash lift opleiding! Wij leren je alles over wimperlifting zodat je in no-time erkend lash lift expert bent. De cursus bestaat uit een professionele video, uitgebreid theorieboek, een starterspakket en onbeperkt online coaching. Wij staan voor je klaar en geven graag antwoord op al je vragen. Lees meer over onze wimperlifting opleiding of geef je direct op.

Wat is wimperlifting?

Wimperlifting, oftewel lash lifting, is het natuurlijk liften van de eigen wimpers. De wimpers blijven 6 tot 9 weken gekruld. Dit zorgt voor een mooie oogopslag, open blik en groter lijkende ogen. Wanneer je ervoor kiest om de wimpers ook nog eens te verven, lijken ze nog langer. Niet voor niets bieden steeds meer schoonheidssalons deze behandeling aan. Wil jij dit ook kunnen? Volg dan onze online lash lift opleiding!

Lash lift opleiding

Tijdens de wimperlifting opleiding leer je alles wat je moet weten als beginnend wimperstylist. In no-time maken wij van jou een erkend lash lift expert! Je ontvangt bij de cursus een professionele video, een uitgebreid theorieboek en een starterspakket. Tijdens de wimperlifting opleiding leer je alles over de diverse wimper types en krijg je een overzichtelijk stappenplan. Ook leer je alles over de verschillende lotions, hun inwerktijden, ingrediënten en contra-indicaties. Je krijgt uitleg over de benodigde tools en het starterspakket. Ten slotte geven we jou do’s en dont’s, antwoord op de meest gestelde vragen en onmisbare voor- en na-tips die je nergens anders zult krijgen!

Waarom online?

Onze wimperlifting opleiding is volledig online en kun je vanuit huis volgen. Het grote voordeel van online cursussen: je kunt ze volgen op het moment dat het jou uitkomt. Ook al is de opleiding online, wij staan altijd klaar om je te begeleiden. Naast de uitgebreide video en het onmisbare theorieboek bieden wij onbeperkt online coaching. Bij vragen mag je ons altijd bellen, appen of mailen. Wij zorgen ervoor dat jij zelfverzekerd verder kunt!

Klaar voor de start

Naast het theorieboek en de video, zorgen wij ervoor dat je alle benodigdheden in huis hebt om van start te kunnen gaan. Het starterspakket wat je bij de cursus krijgt bevat:

 • Lotion 1
 • Lotion 2
 • Lotion 3
 • Lotion 4
 • Lash lift bonding
 • Oogpad maat S
 • Oogpad maat M
 • Oogpad maat L
 • Micro tape
 • Mascarabrushes (25 st)
 • Microbrush (100 st)
 • Lash lift mini tool

Na afloop van de wimperlifting opleiding ontvang jij de kers op de taart in je brievenbus: het erkende certificaat. Hiermee kun jij je eigen salon starten of aan het werk gaan als lash lift expert bij een schoonheidssalon. Wordt jij ook al helemaal enthousiast?

Geef je direct op

Is dit precies de wimperlifting opleiding die je zoekt? Meld je dan direct aan! Wij leren jou graag alles wat er komt kijken bij wimperlifting. Voor je het weet ben jij erkend lash lift expert en kun je aan de slag. Kies via onze website of je de opleiding met of zonder starterspakket wilt volgen en voeg de cursus toe aan je winkelwagen. Start wanneer het jou uitkomt en leer in no-time alles wat je moet weten. Wij helpen je graag!

Hoe kan ik jou helpen?

  Naam*

  E-mail*

  Back To Top