Skip to content

Je eigen schoonheidssalon beginnen

Doe jij waar je blij van wordt?

Als jij opstaat, je klaar maakt voor de dag, ben je dan blij? Heb je er zin in? In de dag? Of wil je liever je eigen schoonheidssalon beginnen, ipv wat je nu doet?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
In mijn omgeving hoor ik vaak dat veranderen best lastig is. Of dit nu je baan switchen is, je om laten scholen, of zo simpel: je eigen dag bepalen vs. je dag laten bepalen door externe factoren.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Heb jij vandaag geleefd vanuit je hart? Gedaan waar je blij van werd?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wist je dat je 40% van je leven slaapt, 40% werkt en de rest je vrije tijd is? Hoe fijn zou het zijn als je werkt alsof het je vrije tijd is!

Je eigen schoonheidssalon beginnen

Als je droomt van je eigen schoonheidssalon te beginnen, is het dan te geloven dat dit enorm dichtbij is? Dichterbij dan je denkt? Ikzelf ben trotse eigenaresse van www.maggies-spray.nl en ik help je graag ook zoiets op te zetten.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ja. Er zijn best veel salons. Maar er is er 1 van jou! En ja. Ook op jouw inbreng zitten we te wachten! En dit is het mooiste werk dat er is als je maar een beetje van beauty houdt.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Het aftellen is geblazen. Dan is dé eerste online beautyschool van Nederland online.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En nog leuker: over een week kan je je inschrijven. Dan doe je mee met mijn pilot. In deze pilot ben ik op zoek naar 5 dames die een training willen volgen! Het starterspakket krijg je er voor een prikje bij. Schrijf je in via Maggie’s Academy.

Online training in beauty naar keuze

Oh trouwens…dit is een training naar keuze. Je kan kiezen uit: Lash lift training / wimperextensions training / spray-tan training / bb glow training / brow stylist training of henna brow stylist training.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Inschrijven is vanaf volgende week mogelijk en dat kan via www.maggies-academy.nl

Back To Top