Skip to content
BB Glow Training

Online training bb glow

Online Beauty School

Online training bb glow

Het is mogelijk! Bij dé eerste en meest professionele online beauty academy. Kies bijvoorbeeld voor 1 van de meest populaire beauty behandelingen van dit moment: een online training bb glow!

Of je nu al een schoonheidssalon hebt, of een salon wilt starten: In beide gevallen ben je bij Maggies Academy aan het juiste adres!

Wat is bb glow

BB Glow is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen. en bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.

Zeg maar gedag tegen een on-egale huid. En hallo tegen terugkerende klanten. Want bb glow is niet zonder reden 1 van de meest populairste behandelingen van dit moment.

Online leren

Kies jij voor een online training van Maggies Academy, dan ontvang jij niet alleen een zeer uitgebreid en informatief handboek / theorieboek. Je ontvang ook nog eens een zeer professionele duidelijke trainingsvideo.

En dit allemaal blijft in jouw bezit.

Je kan het dus zo vaak en zo lang terug kijken als je wilt! En dat geeft nogal wat voordelen ten opzichte van een fysieke training:

  • Je hebt altijd een coach die je helpt!
  • De video en handboeken blijven in jouw bezit
  • Waar je anders thuis komt en denkt: hoe moest dat ook alweer? Heb jij alles bij de hand.
  • Alles wordt stap voor stap uitgelegd. Zelfs waar je welk product voor gebruikt, tot aan klant contact en contra-indicaties.
  • Het is enorm betaalbaar. Je hebt al een training voor €90,00
    En dat is incl. BTW. Je kan die 21% ook nog terug vragen.

Inclusief certificaat

Dat jij een professional bent, dat mag gezien worden. Daarom ontvang jij een prachtig certificaat welke zal pronken aan jouw muur.

Coaching of starterspakket

Beide is een optie die jij kan toevoegen aan je winkelmandje. Je kan namelijk 6 weken online coaching van Magda zelf krijgen. Stel je vragen, app je foto’s en je ontvangt direct opbouwende feedback.

Onze professionele starterspakketten zijn van hét beauty merk van Nederland en daar buiten: CFB Cosmetics. 

Start nu!

En dat doe je via onze shop

Liever meer informatie over onze academy? Dat lees je hier.

 

 

Back To Top