Skip to content
Online Beauty School

Online beautyschool

Online beautyschool

Wij hebben iets unieks. Iets wat écht nog nergens elders in Nederland verkrijgbaar is. En waar we al maanden en maanden mee bezig zijn te ontwerpen.

Dromen. Durven. Doen!

Als je droomt van je eigen schoonheidssalon, is het dan te geloven dat dit enorm dichtbij is? Dichterbij dan je denkt? ja. Ook als je al full time werkt. Mama bent. Of niet al schoonheidsspecialiste bent.

Of misschien heb je al een schoonheidssalon en wil je dit uitbreiden met de meest populaire behandelingen van nu?

Anyway. Het aftellen is geblazen. Dan is dé eerste echte online beautyschool van Nederland online: Maggie’s academy is in het leven geroepen!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En nog leuker: je kan nu al inschrijven. Dan doe je mee met mijn pilot. In deze pilot ben ik op zoek naar 5 dames die een training willen volgen! Het starterspakket kan je erbij aanschaffen. Maar hoeft niet! ja.

Je kan kiezen uit: Lash lift / wimperextensions / spray-tan / bb glow / brow stylist of henna brow stylist.

Inschrijven is nu mogelijk en dat kan via www.maggies-academy.nl 

Over 3 weken is de website online. Maar jou hebben we nodig om de website, het handboek en de video’s te testen. Eigenlijk is het win-win. Wij leren van jou om ons aanbod straks in het ‘echie’ zo perfect mogelijk aan te bieden. En jij leert van ons de mooiste beauty behandeling naar keuze!

Dus naast dat we een super fijne schoonheidssalon zijn, zijn we nu ook een ware online academy! Voor de nieuwe- en de huidige schoonheidsspecialistes!

Ps. Wil je helemaal op de hoogte blijven en kans maken op een pilot plekje. Volg dan Maggie’s Academy op Facebook en instagram.

Back To Top