Skip to content

Online training schoonheidsspecialiste. Wie is Maggie?

Online training schoonheidsspecialiste

Aangenaam! Wat fijn dat je op deze blog belandt bent. Jij wilt graag schoonheidsspecialiste worden en dan het liefst via een online training? Dat kan!

Op mijn website kan jij online beauty trainingen kopen. Deze kan je met of zonder coaching afnemen, of juist inclusief starterspakket!

Voor wie mij nog niet kennen…

Magda! Aangenaam. Geboren in 1084 en trotse mama. En daarnaast enorm blij met de liefste vriend ter wereld! ik woon in Sneek en ik run een eigen schoonheidssalon. www.maggies-spray.nl

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Meer dingen die je van me mag weten:

– ik heb een mega sterkte mindset
– moet ook wel. Want ook ik heb het nodige mee moeten maken
– maar dat brengt me wel tot waar ik nu ben
– voor als je nieuwsgierig ben: meer daarover via @magdascheltema
– ik word blij van eten / slapen en ondernemen
– ja. Ook ik lees nu de zeven zusters
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Naast mijn schoonheidssalon ben ik een online beautyschool aan het opzetten. Oh! En ook nog een groothandel (@cfb_cosmetics_nederland ). En daar ga je hier veel over lezen. Niet alleen tips. Trucs & behind “the scenes”, over het opzetten en beheren van je eigen beauty toko.

Ja! ik vertel je ook graag over mindset / ondernemen / moeder zijn – icm je eigen zaak – en alle andere zakelijke weetjes zoals sales en marketing die je meteen kan toepassen in je privé- en zakelijke leven!

Online beauty training
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Over 3 weken is het zover. Dan kan je je eerste training al volgen! Gewoon, in je eigen huis. In je eigen tijd. Keer op keer weer. Want dat is het voordeel van digitaal vs. live! En ja. Als je het goed doet, krijg je een erkend certificaat.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Maak je geen zorgen..ik ben er voor je, mocht je vragen hebben!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Welke online beauty training (in of excl starterspakket) denk jij dat je straks kan volgen? Je kan bij mijn een training volgen in:

  • online training lash lift
  • online traiging BB Glow
  • online training wimperextensions
  • online training spray tan
  • online traning brow stylist

En wil je er ook een starterspakket bij? Dat kan! En ja… Alle trainingen zijn incl. certificaat. En die wil je zeker weten ophangen!

Back To Top